ток, вокзал, электричество, пареньУ Львові поліцейські встановили особу загиблого юнака внаслідок ураження струмом. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Залізничний відділ поліції 30 жовтня надійшло повідомлення про те, що на площі Двірцевій у Львові виявлено тіло людини без ознак життя. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що невідомий хлопець помер внаслідок ураження струмом. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок".

Сьогодні, 31 жовтня, правоохоронці встановили його особу. Ним виявився 15-річний мешканець Кам’янка-Бузького району, який навчався в одному з коледжів Львова.

З’ясовуються обставини події.


Во Львове полицейские установили личность погибшего юноши в результате поражения током. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Железнодорожный отдел полиции 30 октября поступило сообщение о том, что на площади Дворцовой во Львове обнаружено тело человека без признаков жизни. На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Полицейские установили, что неизвестный парень умер в результате поражения током. По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 Уголовного кодекса Украины с пометкой "несчастный случай".

Сегодня, 31 октября, правоохранители установили его личность. Им оказался 15-летний житель Каменка-Бугского района, который учился в одном из колледжей Львова.

Выясняются обстоятельства происшествия.