коляска с ребенком, ДТПУ Львові на проспекті Червоної Калини таксі Lanos збив візок з дитиною. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради, сьогодні о 13.11 на просп. Червоної калини, 76а трапилась ДТП – автомобільне таксі Lanos наїхало на візок з дитиною. Дівчинку, віком 2 роки 9 місяців, яка була у візочку, з травмами госпіталізували у міську дитячу клінічну лікарню міста Львова. У дівчинці діагностували закриту черепно-мозгову травму, можливий струс головного мозку, забійну садну лівої скроневої ділянки і лівої щоки.


Во Львове на проспекте Красной Калины такси Lanos сбил коляску с ребенком. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

По информации управления по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения Львовского городского совета, сегодня в 13.11 на ул. Красной Калины, 76а произошло ДТП - автомобильное такси Lanos наехал на коляску с ребенком. Девочку в возрасте 2 года 9 месяцев, которая была в коляске, с травмами госпитализировали в городскую детскую клиническую больницу города Львова. У девочки диагностировали закрытую черепно-мозговую травму, возможно, сотрясение головного мозга, забойную ссадину левой височной области и левой щеки.