облавтодор, махинации, судЗа фінансові махінації судитимуть екс-керівника "Львівського облавтодору". Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області, до суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього керівника державного підприємства "Львівський облавтодор" Публічного акціонерного товариства "Державної акціонерної компанії автомобільні дороги України", за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.27, ч.1 ст.366, ч.5 ст.191 КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що підозрюваний, зловживаючи службовим становищем, давав протиправні вказівки своїм працівникам щодо внесення завідомо неправдивих відомостей у офіційні документи. Внаслідок цього на рахунки держпідприємства надійшло майже 3 млн грн. бюджетних коштів. Після цього, керівник письмо розпорядився про перерахування зазначених коштів на рахунки інших суб’єктів господарювання за попередньо поставлені товари, оренду техніки тощо. Посадовець використав гроші не на ремонт автошляхів, а на господарську діяльність підприємства.

Максимальний термін ув’язнення, передбачений за вказані кримінальні правопорушення, становить 12 років з конфіскацією майна. На рухоме та нерухоме майно чоловіка накладено арешт.


За финансовые махинации судить экс-руководителя "Львовского облавтодора". Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

По процессуального руководства прокуратуры Львовской области, в суд направлено обвинительное заключение в отношении бывшего руководителя ГП "Львовский облавтодор" ОАО "Государственной акционерной компании автомобильные дороги Украины", по подозрению в совершении уголовных преступлений, предусмотренных ч.4 ст.27, ч. 1 366, ч.5 ст.191 УК Украины.

В ходе досудебного расследования установлено, что подозреваемый, злоупотребляя служебным положением, давал противоправные указания своим работникам о внесении заведомо ложных сведений в официальные документы. В результате на счета госпредприятия поступило почти 3 млн грн. бюджетных средств. После этого руководитель письменно распорядился о перечислении указанных средств на счета других субъектов хозяйствования за предварительно поставленные товары, аренду техники и тому подобное. Чиновник использовал деньги не на ремонт дорог, а на хозяйственную деятельность предприятия.