Чоловіка, якого підозрюють у вбивстві жінки на Львівщині, триматимуть під вартою. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Зловмиснику, який до смерті познущався над 46-річною жінкою, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Таке рішення Миколаївського районного суду чоловік оскаржував у апеляційному порядку, проте Апеляційний суд Львівської області підтримав позицію прокуратури та залишив його без змін.

Нагадаємо, що інцидент трапився в суботу, 21 жовтня, у м. Новий Розділ Миколаївського району. На місці події правоохоронці виявили тіло мертвої жінки, яка загинула від гострої крововтрати внаслідок численних пошкоджень внутрішніх органів, зокрема, статевих. Версію правоохоронців підтвердили висновки судово-медичної експертизи. З’ясувалось, що травми несумісні з життям потерпілій завдав 47-річний чоловік у квартирі їх приятеля, де вони разом з господарем помешкання та іншими гостями вживали алкогольні напої.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція вказаної статті передбачає до 10 років позбавлення волі.


Мужчину, подозреваемого в убийстве женщины на Львовщине, будут держать под стражей. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Злоумышленнику, который до смерти поиздевался над 46-летней женщиной, избрана мера пресечения в виде содержания под стражей. Такое решение Николаевского районного суда мужчина оспаривал в апелляционном порядке, однако Апелляционный суд Львовской области поддержал позицию прокуратуры и оставил его без изменений.

Напомним, инцидент произошел в субботу, 21 октября, в пгт. Новый Раздол Николаевского района. На месте происшествия правоохранители обнаружили тело мертвой женщины, которая погибла от острой кровопотери вследствие многочисленных повреждений внутренних органов, в частности, половых. Версию правоохранителей подтвердили выводы судебно-медицинской экспертизы. Выяснилось, что травмы, несовместимые с жизнью, потерпевшей нанес 47-летний мужчина в квартире их приятеля, где они вместе с хозяином квартиры и другими гостями употребляли алкогольные напитки.

По данному факту открыто уголовное производство по ч. 2 ст. 121 УК Украины (умышленное тяжкое телесное повреждение). Санкция указанной статьи предусматривает до 10 лет лишения свободы.