Школы, животные, уроки​У львівських школах стартував пілотний проект, спрямований на виховання у дітей культури ставлення до тварин.

Про це повідомляє Львівська міськрада.

У проекті під назвою "Маленький принц. Львів, що любить тварин" візьмуть участь учні сьомих класів з 16 навчальних закладах Львова. Для них проведуть чотири заняття та навчальні тренінги протягом листопада-грудня.

У межах проекту розробляють методичний посібник та робочі зошити для учнів. Організатори прагнуть розвивати у дітей почуття поваги, любові і співчуття, практичного розуміння відповідальності у ставленні до домашніх улюбленців, а також – зменшити кількість безпритульних тварин у місті.

Якщо реалізація пілотного проекту буде успішною, його поширять в усіх школах Львова у травні-червні на уроках узагальнення матеріалу курсу "Біологія2 у сьомих класах та під час шкільної практики.


Во львовских школах стартовал пилотный проект, направленный на воспитание у детей культуры отношения к животным.

Об этом сообщает Львовский горсовет.

В проекте под названием "Маленький принц. Львов, который любит животных" примут участие ученики 7-х классов из 16 учебных заведений.

Для них проведут четыре занятия и обучающие тренинги в течение ноября-декабря. В рамках проекта разрабатывают методическое пособие и рабочие тетради для учащихся. Организаторы стремятся развивать у детей чувство уважения, любви и сострадания, практического понимания ответственности в отношении домашних любимцев, а также уменьшить количество бездомных животных в городе.

Если реализация пилотного проекта будет успешной, его распространят во всех школах Львова в мае-июне на уроках обобщения материала курса "Биология" в седьмых классах и во время школьной практики.