ограбление, прохожий, телефонУ Львові оперативники карного розшуку затримали рецидивіста, причетного до розбою. Зловмисник напав на перехожого, та, застосувавши фізичне насильство, заволодів його мобільним телефоном. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

30 липня до поліції за допомогою звернувся 29-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що близько 21.20 на вулиці Колумба у Львові на нього напав невідомий, завдав йому удару пляшкою по голові, заволодів його мобільним телефоном та втік.

Співробітники карного розшуку Личаківського відділу поліції оперативно встановили особу нападника – ним виявився 33-річний львів’янин, раніше судимий за майнові злочини. Речові докази поліцейські у нього вилучили.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.


Во Львове оперативники уголовного розыска задержали рецидивиста, причастного к разбою. Злоумышленник напал на прохожего и, применив физическое насилие, завладел его мобильным телефоном. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

30 июля в полицию за помощью обратился 29-летний львовянин. Мужчина сообщил, что около 21.20 на улице Колумба во Львове на него напал неизвестный, нанес ему удар бутылкой по голове, завладел его мобильным телефоном и скрылся.

Сотрудники уголовного розыска Лычаковского отдела полиции оперативно установили личность нападавшего - им оказался 33-летний львовянин, ранее судимый за имущественные преступления. Вещественные доказательства полицейские у него изъяли.

Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения. По факту возбуждено уголовное производство по ч.1 ст.187 (разбой) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от трех до семи лет лишения свободы.

Досудебное расследование продолжается.