отель, проектУ центрі Львова планують збудувати новий готель. У готелі буде також двоповерховий підземний паркінг. Про це повідомляє ZAXID.NET

На вул. Миколи Вороного, що поруч із готелем "Жорж" у центрі Львова, планують звести готель із дворівневим підземним паркінгом. Це передбачає розроблений детальний план території (ДПТ), що оприлюднений на сайті Львівської міської ради.

У детальному плані території, який розробили працівники ДП ДІПМ "Містопроект", вказано, що зараз ділянка, площею 0,1848 га, використовується як стихійний майданчик для паркування автомобілів. Натомість на цій ділянці заплановано звести готель зі знесенням будівлі під №4 на вул. Вороного. За словами головного архітектора проекту Юрія Столярова, знесенню підлягає нежитлова будівля, яка зараз не використовується.

"Колись на цьому місці також передбачався паркінг, але відбулись зміни у законодавстві і у історичних центрах міст тепер дозволено будувати лише підземні паркінги. Тому ми прорахували, що якщо проектувати двоповерховий підземний паркінг, то він дасть майже таку саму кількість паркомісць, як наземний паркінг. Натомість ще можна розмістити якийсь об’єкт [над паркінгом]", – сказав головний архітектор проекту Юрій Столяров.

У ДПТ вказано, що, за попередніми підрахунками, у підземному паркінгу буде 64 паркомісця, а у готелі буде від 120 до 154 номерів. Поверховість проектованого готелю становить 6 поверхів.


В центре Львова планируют построить новый отель. В отеле будет также двухэтажный подземный паркинг. Об этом сообщает ZAXID.NET

На ул. Николая Вороного, что рядом с отелем "Жорж" в центре Львова, планируют построить отель с двухуровневым подземным паркингом. Это предполагает разработан детальный план территории (ДПТ), что обнародован на сайте Львовского городского совета.

В детальном плане территории, разработанный работники ГП ДИПМ "Мистопроект", указано, что сейчас участок, площадью 0,1848 га, используется как стихийный площадка для парковки автомобилей. Зато на этом участке запланировано возвести отель со сносом здания под №4 на ул. Вороного. По словам главного архитектора проекта Юрия Столярова, сносу подлежит нежилое здание, которое сейчас не используется.

"Когда-то на этом месте также предусматривался паркинг, но произошли изменения в законодательстве и в исторических центрах городов теперь разрешено строить только подземные паркинги. Поэтому мы просчитали, что если проектировать двухэтажный подземный паркинг, то он даст почти такое же количество паркомест, как наземный паркинг. Зато еще можно разместить какой-то объект [над паркингом] ", - сказал главный архитектор проекта Юрий Столяров.

В ДПТ указано, что, по предварительным подсчетам, в подземном паркинге будет 64 паркоместа, а в отеле будет от 120 до 154 номеров. Этажность проектируемого отеля составляет 6 этажей.