Пустомитівський районний суд поставив крапку у справі трирічної давнини, коли чоловік зіштовхнув зі сходів та побив співмешканку. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Подія сталася у травні 2014 року. Перебуваючи у себе вдома у стані алкогольного сп'яніння, під час конфлікту чоловік штовхнув співмешканку, яка із сходового маршу другого поверху скотилась на сходову клітку нижнього сходового маршу. Після цього він ще й побив жінку руками і ногами по голові, обличчю та тілу.

В судовому засіданні обвинувачений свою винуватість у вчиненому визнав повністю. У вчиненому щиро розкаявся та просив його суворо не карати.

Пустомитівський районний суд врахував його каяття, тому вирішив, що достатньо буде призначити покарання за ч.1 ст.122 КК України у виді одного року обмеження волі, водночас звільнивши від відбування обраного покарання з випробуванням на рік.


Пустомытовский районный суд поставил точку в деле трехлетней давности, когда мужчина столкнул с лестницы и побил сожительницу. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Происшествие произошло в мае 2014 года. Находясь у себя дома в состоянии алкогольного опьянения, во время конфликта мужчина толкнул сожительницу, которая с лестничного марша второго этажа скатилась на лестничную клетку нижнего лестничного марша. После этого он еще и избил женщину руками и ногами по голове, лицу и телу.

В судебном заседании обвиняемый свою виновность в содеянном признал полностью. В содеянном искренне раскаялся и просил его строго не наказывать.

Пустомытовский районный суд учел его раскаяние, поэтому решил, что достаточно будет назначить наказание по ч.1 ст.122 УК Украины в виде одного года ограничения свободы, одновременно освободив от отбывания избранное наказания с испытанием в год.