насильник, пенсионерка, судЗа розбій, зґвалтування та вбивство пенсіонерки на Львівщині судитимуть чоловіка. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Самбірської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно раніше судимого 28-річного мешканця Самбірщини, який підозрювався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.187 (розбій), ч.4 ст.152 (зґвалтування), п.4, п.6, п.10 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

Подія трапилась минулоріч у грудні в селі Конюшки–Тулиголівські. Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник проник у будинок одинокої пенсіонерки, напав на неї та жорстоко побив. Проте на цьому чоловік не зупинився. Він зґвалтував та задушив 69-річну жінку, а також викрав з її помешкання 33 тис грн.

Зазначимо, що обвинувачений перебуває під вартою у "Львівській установі виконання покарань №19".

Кримінальне провадження розглядатиме Самбірський міськрайонний суд. За вчинене чоловіку загрожує від 10 років позбавлення волі до довічного ув’язнення.


За разбой, изнасилование и убийство пенсионерки во Львовской области будут судить мужчину. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

По процессуальным руководством Самборской местной прокуратуры завершено досудебное расследование в отношении ранее судимого 28-летнего жителя Самборщины, который подозревался в совершении уголовных преступлений, предусмотренных ч.4 ст.187 (разбой), ч.4 ст.152 (изнасилование), п.4, п.6, п.10 ч.2 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины.

Инцидент произошел в прошлом году в декабре в селе Конюшки-Тулиголовские. Досудебным расследованием установлено, что злоумышленник проник в дом одинокой пенсионерки, напал на нее и жестоко избил. Однако на этом мужчина не остановился. Он изнасиловал и задушил 69-летнюю женщину, а также похитил из ее дома 33 тыс грн.

Отметим, что обвиняемый находится под стражей в "Львовской учреждении исполнения наказаний №19".

Уголовное производство будет рассматривать Самборский городской суд. За совершенное мужчине грозит от 10 лет лишения свободы до пожизненного заключения.