убийство, микроавтобусМешканцю Городка, який у Львові до смерті побив товариша через борг, загрожує до 10 років за ґратами. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівська місцева прокуратура №3 до Франківського районного суду м. Львова скерувала обвинувальний акт стосовно не раз судимого за насильницькі злочини мешканця Городка, який завдав своєму знайомому тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до смерті.

Йдеться про інцидент, який стався 12 вересня 2018 року в салоні мікроавтобуса. Конфлікт, який переріс у бійку, виник між чоловіками після відмови потерпілого повернути грошовий борг та мобільний телефон. Зловмисник завдав товаришу численних ударів по тілу, які призвели до гострої внутрішньої крововтрати (обезкровлення організму) і, як наслідок, смерті.

На час досудового розслідування до фігуранта застосовувався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує до 10 років позбавлення волі.


Жителю Городка, который во Львове до смерти избил товарища из-за долга, грозит до 10 лет за решеткой. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Львовская местная прокуратура №3 к Франковского районного суда г. Львова направила обвинительный акт в отношении не раз судимого за насильственные преступления жителя Городка, который нанес своему знакомому тяжкие телесные повреждения, повлекшие смерть.

Речь идет об инциденте, который произошел 12 сентября 2018 в салоне микроавтобуса. Конфликт, переросший в драку, возник между мужчинами после отказа потерпевшего вернуть денежный долг и мобильный телефон. Злоумышленник нанес товарищу многочисленные удары по телу, которые привели к острой внутренней кровопотере (обезкровлению организма) и, как следствие, смерти.

На время досудебного расследования к фигуранту применялся меру пресечения в виде содержания под стражей. За совершенное ему грозит до 10 лет лишения свободы.