Андрей Садовый, выборы, голосование​Сім’я міського голови Львова проголосувала. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сім’я міського голови Львова Андрія Садового проголосувала на виборчій дільниці № 461949, що на вул. Миколи Некрасова, 59 (середня школа "Лідер"). Як зазначив Андрій Садовий, мер Львова, він проголосував за майбутнє дітей. Також міський голова закликав усіх українців обов’язково йти на дільниці і голосувати.

"Два українці — три гетьмани, — це вже в минулому. Я зробив свій вибір. Я думаю, в майбутньому політичному житті багато людей може йти цією дорогою. Запрошую. Дуже часто коли питають: "А за кого ви?», — то люди говорять: "Ми за майбутнє". А я хочу спитати: "А ви своїх дітей і внуків спитали, за кого вони хочуть голосувати?". Я спитав. І я пропоную, спитавши дітей, спитавши внуків, власне будувати їхнє майбутнє, а не своє, яке дуже часто є минулим. Тому — тільки вперед. Діти насправді розумніші від нас, і вони дуже чітко орієнтуються в сьогоднішній ситуації. І в них чистіша душа", — зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

"Я бажаю не боятися бути інакшим, бути відважним. І найголовніше — плекати мир в серці. Я проголосувала за те, чого побажала — між страхом і любов’ю я проголосувала за любов", — додала дружина мера Львова Катерина Кіт-Садова.

Нагадаємо, сьогодні в Україні відбуваються вибори Президента України. Виборчі дільниці працюють із 08:00 до 20:00 . Також у місті розвішені національні прапори.


Семья мэра Львова проголосовала. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Семья мэра Львова Андрея Садового проголосовала на избирательном участке № 461949, на ул. Николая Некрасова, 59 (средняя школа "Лидер"). Как отметил Андрей Садовый, мэр Львова, он проголосовал за будущее детей. Также мэр призвал всех украинцев обязательно идти на участки и голосовать.

"Два украинца - три гетмана, - это уже в прошлом. Я сделал свой выбор. Я думаю, в будущем политической жизни много людей может идти этой дорогой. Приглашаю. Очень часто когда спрашивают: "А за кого вы?", - то люди говорят: "Мы за будущее". А я хочу спросить: "А вы своих детей и внуков спросили, за кого они хотят голосовать?". Я спросил. И я предлагаю, спросив детей, спросив внуков, собственно строить их будущее, а не свое, которое очень часто является прошлым. Поэтому - только вперед. Дети на самом деле умнее нас, и они очень четко ориентируются в сегодняшней ситуации. И у них чище душа", - отметил Андрей Садовый, мэр Львова.

"Я желаю не бояться быть иным, быть отважным. И самое главное - беречь мир в сердце. Я проголосовала за то, чего пожелала - между страхом и любовью я проголосовала за любовь", - добавила жена мэра Львова Екатерина Кот-Садовая.

Напомним, сегодня в Украине проходят выборы Президента Украины. Избирательные участки работают с 08:00 до 20:00. Также в городе развешаны национальные флаги.