драка, смерть, убийствоНа Турківщині бійка між односельцями переросла у вбивство. Правоохоронці встановлюють обставини події. За фактом відкрите кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Турківське відділення поліції 29 березня близько 09.00 надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл району у власному будинку виявлено 24-річного місцевого мешканця без ознак життя. Слідчо-оперативна група встановила, що напередодні між померлим та його 32-річним односільчанином виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Під час неї чоловікові були заподіяні тілесні ушкодження (травма селезінки з гострою внутрішньою кровотечею), які і призвели до смерті.

Наразі зловмисник знаходиться у лікарні під охороною поліцейських. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу та оголошення про підозру у вчиненні злочину за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Триває досудове розслідування, призначено низку експертиз.


На Турковщине драка между односельчанами переросла в убийство. Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия. По факту открыто уголовное производство. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Турковское отделение полиции 29 марта около 09.00 поступило сообщение о том, что в одном из сел района в собственном доме обнаружен 24-летний местный житель без признаков жизни. Следственно-оперативная группа установила, что накануне между умершим и его 32-летним односельчанином возник словесный конфликт, который перерос в драку. Во время нее мужчине были причинены телесные повреждения (травма селезенки с острой внутренним кровотечением), которые и привели к смерти.

Сейчас злоумышленник находится в больнице под охраной полицейских. Решается вопрос об избрании ему меры пресечения и объявлении о подозрении в совершении преступления по ч.2 ст.121 Уголовного кодекса Украины (умышленное тяжкое телесное повреждение). Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от семи до десяти лет.

Продолжается досудебное расследование, назначен ряд экспертиз.