больница, Нидерланды, вирусУ Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню госпіталізовано громадянина Нідерландів з ознаками гострої кишкової інфекції. Про це повідомляє прес-служба Департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.

Сьогодні, 31 березня 2017 року у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню госпіталізовано громадянина Нідерландів з ознаками гострої кишкової інфекції, який в складі групи, яка складалася з 22 іноземців з 11 країн та 15 студентів Київського політехнічного інституту 31 березня в 6.00 прибув з м. Києва на екскурсію.

Його стан здоров’я середньої важкості. Наявність сальмонельозу, ротавірусів та аденовірусів не виявлено.

Також з числа даної групи амбулаторно звернулась одна громадянка України, проте від госпіталізації вона відмовилась.


Во Львовскую областную инфекционную клиническую больницу госпитализирован гражданин Нидерландов с признаками острой кишечной инфекции. Об этом сообщает пресс-служба Департамента здравоохранения Львовской облгосадминистрации.

Сегодня, 31 марта 2017 года в Львовскую областную инфекционную клиническую больницу госпитализирован гражданин Нидерландов с признаками острой кишечной инфекции, который в составе группы из 22 иностранцев из 11 стран и 15 студентов Киевского политехнического института 31 марта в 6.00 прибыл из г. Киева на экскурсию.

Его состояние здоровья средней тяжести. Наличие сальмонеллеза, ротавирусов и аденовирусов не обнаружено.

Также из числа данной группы амбулаторно обратилась одна гражданка Украины, однако от госпитализации она отказалась.