Борислав, убийство, полицияУ Бориславі чоловік ударив ножем в шию сусіда, який зробив йому зауваження. Потерпілий помер дорогою до лікарні. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

В Бориславське відділення поліції 30 березня близько опівночі надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що дорогою до лікарні у кареті швидкої допомоги помер чоловік.

Померлим виявився 42-річний мешканець Дрогобича, який раніше відбував покарання за скоєння вбивства. Ножового поранення йому завдав теж раніше судимий 29-річний місцевий мешканець.

“29 березня близько 23.30 потерпілий повертався додому і поблизу свого будинку побачив знайомого, який сварився з жінкою. Він підійшов до них і зробив чоловікові зауваження, після чого зловмисник вийняв ножа і завдав потерпілому удар в шию”, – повідомив начальник Бориславського відділення поліції Олександр Закутний.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Під час обшуку у помешканні підозрюваного правоохоронці виявили: предмет, схожий на пістолет калібру 9 мм, корпус гранати, запал, та ще один предмет, схожий на пістолет із затертим маркуванням.


В Бориславе мужчина ударил ножом в шею соседа, который сделал ему замечание. Пострадавший скончался по дороге в больницу. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

В Бориславское отделение полиции 30 марта около полуночи поступило сообщение от диспетчера скорой медицинской помощи о том, что по дороге в больницу в карете скорой помощи умер человек.

Умершим оказался 42-летний житель Дрогобыча, который ранее отбывал наказание за совершение убийства. Ножевое ранения ему нанес тоже ранее судимый 29-летний местный житель.

"29 марта около 23.30 пострадавший возвращался домой и возле своего дома увидел знакомого, который ссорился с женой. Он подошел к ним и сделал мужчине замечание, после чего злоумышленник достал нож и нанес потерпевшему удар в шею", - сообщил начальник Бориславского отделения полиции Александр Закутный.

По этому факту возбуждено уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от десяти до пятнадцати лет лишения свободы.

Во время обыска в доме подозреваемого правоохранители обнаружили: предмет, похожий на пистолет калибра 9 мм, корпус гранаты, запал, и еще один предмет, похожий на пистолет с затертым маркировкой.