троллейбус 25, маршрут, ремонт1-2 квітня тролейбус №25 не курсуватиме по проспекту Червоної Калини. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На вихідних, 1-2 квітня, тролейбус №25 не курсуватиме по проспекту Червоної Калини. На цей час тролейбус №25 курсуватиме за маршрутом: Автовокзал - вул. Луганська - та у зворотному напрямку.

Як пояснили у ЛКП “Львівелектротранс”, зміни у русі тролейбуса пов’язані із проведенням будівельних та монтажних робіт з продовження трамвайної лінії №8 на вул. Вернадського.


1-2 апреля троллейбус №25 не будет ходить по проспекту Красной Калины. Об этом сообщила пресс-служба Львовского городского совета.

В выходные, 1-2 апреля, троллейбус №25 не будет ходить по проспекту Красной Калины. В это время троллейбус №25 будет курсировать по маршруту Автовокзал - ул. Луганская - и в обратном направлении.

Как пояснили в ЛКП "Львовэлектротранс", изменения в движении троллейбуса связаны с проведением строительных и монтажных работ по продлению трамвайной линии №8 на ул. Вернадского.