погранотряд, взятка, судГалицький районний суд міста Львова визнав винним помічника начальника Львівського прикордонного загону у неодноразовому отриманні хабара. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Як свідчать матеріали справи, уродженець м.Суоярві Республіка Карелія, працючи помічником начальника загону - начальником групи міжнародного співробітництва та прикордонно-представницької роботи Львівського прикордонного загону, тричі отримав хабара за те, щоб вплинути на своє керівництво щодо прийняття рішення на користь замовників. В цілому, він отримав за це 2100 доларів.

Під час досудового розслідування прикордонник повністю визнав свою винуватість у вищезазначеному кримінальному правопорушенні.  Суд визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч 2 ст. 369-2 КК України, та призначив покарання e виді штрафу в розмірі однієї тисячі п'ятсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 25500 (двадцять п'ять тисяч п'ятсот) гривень.

Вирок може бути оскаржений сторонами кримінального провадження до Апеляційного суду Львівської області. До набрання вироком законної сили прикордонника залишили під домашнім арештом.


Галицкий районный суд Львова признал виновным помощника начальника Львовского пограничного отряда в неоднократном получении взятки. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений.

Как свидетельствуют материалы дела, уроженец м.Суоярви Республика Карелия, працючы помощником начальника отряда - начальником группы международного сотрудничества и погранично-представительской работе Львовского пограничного отряда, трижды получил взятку за то, чтобы повлиять на свое руководство по принятию решения в пользу заказчиков. В целом, он получил за это 2100 долларов.

Во время досудебного расследования пограничник полностью признал свою виновность в вышеупомянутом уголовном правонарушении. Суд признал его виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч 2 ст. 369-2 УК Украины, и назначил наказание e виде штрафа в размере одной тысячи пятьсот необлагаемых минимумов доходов граждан, что составляет 25500 (двадцать пять тысяч пятьсот) рублей.

Приговор может быть обжалован сторонами уголовного производства в Апелляционный суд Львовской области. До вступления приговора в законную силу пограничника оставили под домашним арестом.