маршрутки, проезд, стоимость, пенсионерыВід завтра, 1 лютого, у Львові подорожчає проїзд у маршрутному транспорті, проте пенсіонери їздитимуть безкоштовно. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Від завтра, 1 лютого, пенсіонери за віком та особи з інвалідністю 3-ї групи будуть їздити у Львові безкоштовно у всьому міському громадському транспорті. Відповідне рішення було прийнято на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради. За інформацією управління транспорту, оголошення про пільговий проїзд та корегування тарифу розміщено в автобусах, які працюють на маршрутах.

"Завтра вступає в дію рішення виконавчого комітету, згідно з яким на усіх маршрутах громадського транспорту Львова пенсіонери за віком та особи з інвалідністю 3-ої групи будуть їздити безкоштовно. Попередньо було досягнуто домовленостей з приватними перевізниками щодо пільгового перевезення вище перелічених категорій. Відповідно місто буде компенсувати кошти, щоб ці люди могли безкоштовно їздити", — додав Олег Партика, в.о. начальника управління транспорту.

Також з 1 лютого вступає в дію рішення виконавчого комітету щодо коригування вартості проїзду в автобусному транспорті Львова. Вартість проїзду становитиме 7 грн.


Завтра, 1 февраля, во Львове подорожает проезд в маршрутном транспорте, однако пенсионеры будут ездить бесплатно. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Завтра, 1 февраля, пенсионеры по возрасту и лица с инвалидностью 3-й группы будут ездить во Львове бесплатно во всем городском общественном транспорте. Соответствующее решение было принято на заседании исполнительного комитета Львовского городского совета. По информации управления транспорта, объявления о льготном проезде и корректировке тарифа размещены в автобусах, работающих на маршрутах.

"Завтра вступает в действие решение исполнительного комитета, согласно которому на всех маршрутах общественного транспорта Львова пенсионеры по возрасту и лица с инвалидностью 3-й группы будут ездить бесплатно. Предварительно была достигнута договоренность с частными перевозчиками по льготной перевозке вышеперечисленных категорий. Соответственно город будет компенсировать средства, чтобы эти люди могли бесплатно ездить", - добавил Олег Партыка, и.о. начальника управления транспорта.

Также с 1 февраля вступает в действие решение исполнительного комитета по корректировке стоимости проезда в автобусном транспорте Львова. Стоимость проезда составит 7 грн.