Правоохоронці вкотре нагадують водіям бути особливо обережними та уважними, керуючи транспортними засобами у темну пору доби. Не перевищуйте дозволеної та безпечної швидкості руху, акуратно маневруйте та адекватно оцінюйте дорожню обставновку.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 30 грудня близько опівночі на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Угерсько Стрийського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі «Шкода», яким керував 20-річний львів’янин та «Фольксваген» під керуванням 39-річного мешканця Стрийського району. Внаслідок зіткнення водій «Шкоди» від отриманих травм помер на місці події, його 20-річний пасажир та водій «Фольксвагена» отримали тілесні ушкодження.
За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.