копченая скумбрия, отравление, Привокзальный, судПродавчині неякісної риби на ринку "Привокзальний" у Львові загрожує до 8 років в’язниці. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівська місцева прокуратура №3 28 листопада 2017 року скерувала до Франківського районного суду м. Львова обвинувальний акт стосовно місцевої мешканки, яка виготовляла та реалізовувала харчову продукцію, вживання якої спричинило тяжкі наслідки. Вказана жінка, без дозвільних документів, зокрема висновку лабораторного дослідження ветеринарно-санітарної експертизи якості і безпечності харчової продукції, виготовляла скумбрію гарячого копчення у гаражі та приміщенні власної квартири, незважаючи на грубі порушення санітарно-епідеміологічних правил.

Неякісною рибою продавчиня торгувала на одному із ринків Львова. Від вживання небезпечного продукту до лікарень Львівщини із гострою кишковою інфекцією потрапило понад 70 осіб, серед яких діти. Такі дії порушниці кваліфіковано за ч.2 ст.325 КК України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). За це зловмисниці загрожує покарання від 5 до 8 років позбавлення волі.


Продавщице некачественной рыбы на рынке "Привокзальный" во Львове грозит до 8 лет тюрьмы. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Львовская местная прокуратура №3 28 ноября 2017 направила в Франковский районный суд г. Львова обвинительный акт в отношении местной жительницы, которая изготовляла и реализовывала пищевую продукцию, употребление которой повлекло тяжкие последствия. Указанная женщина, без разрешительных документов, в частности вывода лабораторного исследования ветеринарно-санитарной экспертизы качества и безопасности пищевой продукции, производила скумбрию горячего копчения в гараже и собственной квартире, несмотря на грубые нарушения санитарно-эпидемиологических правил.

Некачественной рыбой продавец торговала на одном из рынков Львова. От употребления опасного продукта в больницы Львовской с острой кишечной инфекцией попали более 70 человек, среди них дети. Такие действия нарушителя квалифицированы по ч.2 ст.325 УК Украины (нарушение санитарных правил и норм по предотвращению инфекционных заболеваний и массовых отравлений). За это злоумышленнице грозит наказание от 5 до 8 лет лишения свободы.