МІ100, пожар в клубе, директорДиректора львівського клубу "Мі100" взяли під варту.

Сергію Чередниченко - в.о. директора клубу "Мі100", в якому на вихідних сталася масштабна пожежа, обрано запобіжний захід - утримання під вартою з правом внесення застави 80 тис. грн.

Таке рішення сьогодні виніс Франківський суд Львова. Чередниченко звинувачують в порушенні вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі та інші тяжкі наслідки.

За ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України це карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. Сам Сергій Чередниченко свою провину визнає частково. Він вважає, що винен арт-директор, який організував фаєр-шоу, - повідомляє zaxid.net.

Нагадаємо, в ніч на неділю, 27 листопада, в розважальному центрі "Мі100" на вул. Науковій у Львові сталася пожежа, в результаті якої постраждали 25 осіб, 14 з них госпіталізовані, двоє були в тяжкому стані. 29 листопада один постраждалий помер у реанімації.


Директора львовского клуба "МІ100" взяли под стражу.

Сергею Чередниченко - и.о. директора клуба "МІ100", в котором на выходных случился масштабный пожар, избрана мера пресечения - содержание под стражей с правом внесения залога 80 тыс. грн.

Такое решение сегодня вынес Франковский суд Львова. Чередниченко обвиняют в нарушении требований пожарной безопасности, что повлекло гибель людей, имущественный ущерб в особо крупном размере и иные тяжкие последствия.

По ч. 2 ст. 270 Уголовного кодекса Украины это наказывается лишением свободы на срок от трех до восьми лет. Сам Сергей Чередниченко свою вину признает частично. Он считает, что виновен арт-директор, который организовал фаер-шоу, - сообщает zaxid.net.

Напомним, в ночь на воскресенье, 27 ноября, в развлекательном центре "МІ100" на ул. Научной во Львове произошел пожар, в результате которого пострадали 25 человек, 14 из них госпитализированы, двое были в тяжелом состоянии. 29 ноября один пострадавший умер в реанимации.