лес, женщина, заблудиласьВ Новому Роздолі поліцейські знайшли літню жінку, яка дві доби блукала у лісі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Новороздільське відділення поліції 29 жовтня близько 18.00 надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що її 86-річна бабця пішла за грибами та вже дві доби блукає у лісі.

До пошуків пенсіонерки був задіяний увесь особовий склад Новороздільського відділення поліції. Правоохоронці завдяки мобільному телефону, що знаходився у жінки, встановили можливе місце її перебування та за кілька годин пенсіонерку розшукали у лісових хащах  на відстані близько 25 кілометрів від дому.

Жінка після медичного обстеження була доставлена за місцем проживання.


В Новом Роздоле полицейские нашли пожилую женщину, которая двое суток блуждала в лесу. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Новороздольское отделение полиции 29 октября около 18.00 поступило сообщение от местной жительницы о том, что ее 86-летняя бабушка пошла за грибами и уже двое суток блуждает в лесу.

В поисках пенсионерки был задействован весь личный состав Новораздольского отделение полиции. Правоохранители благодаря мобильному телефону, который находился у женщины, установили возможное место ее пребывания и через несколько часов пенсионерку разыскали в лесных чащах на расстоянии около 25 километров от дома.

Женщина после медицинского обследования была доставлена ​​по месту жительства.