погрузчик, работник, предприятие, смертьНа Городоччині поліція розслідує обставини смерті працівника підприємства. Чоловік отримав травми, несумісні з життям, під час ремонту навантажувача. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Городоцьке відділення поліції 29 жовтня надійшло повідомлення від лікарів про те, що на території одного з підприємств району чоловік отримав відкриту черепно-мозкову травму, несумісну з життям.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Як попередньо встановили правоохоронці, під час виконання ремонтних робіт "вистрілило" колесо навантажувача та травмувало працівника підприємства,55-річного жителя району. Він помер  до приїзду швидкої.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.271 КК України (порушення вимог законодавства про охорону праці). Максимальне покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк до семи років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.


На Городоччине полиция расследует обстоятельства смерти работника предприятия. Мужчина получил травмы, несовместимые с жизнью, во время ремонта погрузчика. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Городокское отделение полиции 29 октября поступило сообщение от врачей о том, что на территории одного из предприятий района мужчина получил открытую черепно-мозговую травму, несовместимую с жизнью.

На место происшествия выехала следственно-оперативная группа. Как предварительно установили правоохранители, во время выполнения ремонтных работ "выстрелило" колесо погрузчика и травмировало работника предприятия, 55-летнего жителя района. Он умер до приезда скорой.

По факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.271 УК Украины (нарушение требований законодательства об охране труда). Максимальное наказание, предусмотренное статьей, - лишение свободы на срок до семи лет с лишением права занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью на срок до двух лет или без такового.

Проводится досудебное расследование.