ДТП, СтрыйскаяНа вул. Стрийській у Львові під колесами легковика загинув чоловік. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради, 28 жовтня о 23.21 у Львові на вул. Стрийській (навпроти АЗС WOG) водій легкового автомобіля Range Rover, 1974 року народження, житель м. Дрогобич, скоїв наїзд на невідомого чоловіка, віком близько 40 років. Чоловік від отриманих травм помер на місці події. Проводиться дослідча перевірка.


На ул. Стрыйской во Львове под колесами легковушки погиб человек. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

По информации управления по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения Львовского городского совета, 28 октября в 23.21 во Львове на ул. Стрыйской (напротив АЗС WOG) водитель легкового автомобиля Range Rover, 1974 года рождения, житель г. Дрогобыч, совершил наезд на неизвестного мужчину в возрасте около 40 лет. Человек от полученных травм скончался на месте происшествия. Проводится доследственная проверка.