рыбаки, полицейские​Депутат Львівської облради спіймав на браконьєрстві двох поліцейських. Він зняв на відео, як порушники за допомогою сітки виловлювали рибу. Про це повідомляє ZAXID.NET.  

Депутат Львівської обласної ради від Червонограда Володимир Ткачик затримав двох працівників Державної поліції охорони, які за допомогою сітки виловлювали рибу. Цей випадок трапився на річці Західний Буг, на греблі Добротвірського водосховища 21 вересня увечері.

Депутат, який одночасно є громадським інспектором Держагентства рибного господарства України, зняв цей випадок на відео. На відео зафіксовано, як 25-річний поліцейський ловив рибу з допомогою сітки "павук", а його 21-річний колега, у формі та з автоматом, носив відро з рибою.

Депутат викликав рейдову групу рибного патруля, яка склала на двох "рибалок" адмінпротоколи за статтею про браконьєрство. У протоколі описаний улов браконьєрів: 1 сазан, 1 плітка, 2 окуні й 16 карасів. Загалом – 4 кг риби. Шкоду, завдану браконьєрами, оцінили в 697 грн. Улов і сітку в них вилучили до рішення суду.

Порушники визнали свою вину. Попросили суд розглядати справу без їхньої присутності.


Депутат Львовского облсовета поймал на браконьерстве двух полицейских. Он снял на видео, как нарушители с помощью сетки вылавливали рыбу. Об этом сообщает ZAXID.NET. 

Депутат Львовского областного совета от Червонограда Владимир Ткачик задержал двух сотрудников Государственной полиции охраны, которые с помощью сетки вылавливали рыбу. Этот случай произошел на реке Западный Буг, на плотине Добротворского водохранилища 21 сентября вечером.

Депутат, который одновременно является общественным инспектором Госагентства рыбного хозяйства Украины, снял этот случай на видео. На видео зафиксировано, как 25-летний полицейский ловил рыбу с помощью сетки "паук", а его 21-летний коллега, в форме и с автоматом, носил ведро с рыбой.

Депутат вызвал рейдовая группа рыбного патруля, которая составила на двоих "рыбаков" админпротоколы по статье о браконьерстве. В протоколе описан улов браконьеров 1 сазан, 1 плотва, 2 окуни и 16 карасей. В общем - 4 кг рыбы. Ущерб, нанесенный браконьерами, оценили в 697 грн. Улов и сетку у них изъяли до решения суда.

Нарушители признали свою вину. Попросили суд рассматривать дело без их присутствия.