женщина, патрульныеПатрульні здійснили аварійне відкриття дверей та врятували жінку. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Нещодавно екіпаж патрульних отримав виклик від внука, який переживає за свою бабусю, оскільки вона цілий день не відповідала на телефонні дзвінки та не відчиняє дверей до квартири.

Інспектори прибули на вулицю Хвильового та зустрілися з заявниками. Вони розповіли, що квартира знаходиться на 7-му поверсі, ніхто не відчиняє, за дверима чути дзвінок телефону. Патрульні вирішили не гаяти дорогоцінний час та попросили в родичів дозволу зламати замок. Ті погодилися.

Інспектор за допомогою сокири підважив двері та зміг відчинити їх. На кухні, на підлозі лежала 87-річна жінка, а на газовій плиті згоріла їжа, яку вона готувала, та горів газ. Патрульна швидко його виключила. В приміщенні було дуже спекотно та стояла задуха. Офіцери викликали бригаду швидкої медичної допомоги та відчинили всі вікна. Патрульна почала надавати домедичну допомогу до приїзду швидкої. Згодом лікарі госпіталізували жінку до обласної клінічної лікарні.


Патрульные осуществили аварийное открытие дверей и спасли женщину. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Недавно экипаж патрульных получил вызов от внука, который переживал за свою бабушку, поскольку она целый день не отвечала на телефонные звонки и не открывала двери в квартиру.

Инспекторы прибыли на улицу Хвылевого и встретились с заявителями. Они рассказали, что квартира находится на 7-м этаже, никто не открывает, за дверью слышен звонок телефона. Патрульные решили не терять драгоценное время и попросили у родственников разрешения сломать замок. Те согласились.

Инспектор с помощью топора поднял дверь и смог открыть их. На кухне, на полу лежала 87-летняя женщина, а на газовой плите сгорела еда, которую она готовила, и горел газ. Патрульная быстро его исключила. В помещении было очень жарко и стояла духота. Офицеры вызвали бригаду скорой медицинской помощи и открыли все окна. Патрульная начала предоставлять домедицинскую помощь до приезда скорой. Впоследствии врачи госпитализировали женщину в областную клиническую больницу.