Червоноград, изнасиловали, девочку30 червня у Червонограді затримали 36-річного чоловіка за підозрою у згвалтуванні у неприродній спосіб неповнолітньої дівчини. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

"За фактом вчинення зґвалтування та задоволення статевої пристрасті неприродним способом відносно неповнолітньої дівчини, затримано в порядку ст. 208 КПК України 36-річного місцевого мешканця", – йдеться у повідомленні.

Зловмиснику вже повідомили про підозру за ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст.153 КК України. Червоноградський міський суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.


30 июня в Червонограде задержали 36-летнего мужчину по подозрению в изнасиловании неестественным способом несовершеннолетней девушки. Об этом сообщила пресс-служба прокуратуры Львовской области.

"По факту совершения изнасилования и удовлетворения половой страсти неестественным способом в отношении несовершеннолетней девушки, задержан в порядке ст. 208 УПК Украины 36-летнего местного жителя", - говорится в сообщении.

Злоумышленнику уже сообщили о подозрении по ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст.153 УК Украины. Червоноградский городской суд избрал меру пресечения в виде содержания под стражей без определения размера залога. Ему грозит до 12 лет лишения свободы.