пони, жеребец, ферма смертиУ Львівському міському еколого-натуралістичному центрі врятована з "ферми смерті" поні народила лошатко. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на інформацію директора центру Ігоря Антаховича. 

У Львівському міському дитячому еколого-натуралістичному центрі на вул. Кубанській у Львові народилось лошатко поні. Його назвали Янеком. Лошатко народилось в однієї з кобил поні, яку врятували взимку 2014 року з "ферми смерті" у Дрогобицькому районі.

За інформацією івано-франківського видання "Вікна", тоді на фермі "Володар" у селі Лішня Дрогобицького району знайшли мертвими десять поні, двох лам, чотирьох страусів, двадцять овець, голубів, декоративних курей та фазанів. Тварини померли від голоду, вони навіть обгризали дерев’яні бруси. Також там виявили кілька живих тварин, яких забрали до еколого-натуралістичного центру: зокрема чотирьох страусів, сімох овець, ламу та двох поні.

Також в еколого-натуралістичному центрі вилупився виводок з дев'яти каченят. Усі охочі можуть відвідати центр і подивитись на тварин, які там живуть.


Во Львовском городском эколого-натуралистическом центре спасена с "фермы смерти" пони родила жеребенка. Об этом сообщила пресс-служба Львовского городского совета со ссылкой на информацию директора центра Игоря Антаховича. 

Во Львовском городском детском эколого-натуралистическом центре на ул. Кубанской во Львове родилось жеребенок пони. Его назвали Янеком. Жеребенок родился в одной из кобыл пони, которую спасли зимой 2014 с "фермы смерти" в Дрогобычском районе.

По информации Ивано-Франковского издание "Окна", тогда на ферме "Володар" в селе Лишня Дрогобычского района нашли мертвыми десять пони, двух лам, четырех страусов, двадцать овец, голубей, декоративных кур и фазанов. Животные умерли от голода, они даже обгрызали деревянные брусья. Также там обнаружили несколько живых животных, которых забрали в эколого-натуралистического центра: в частности четырех страусов, семь овец, ламу и двух пони.

Также в эколого-натуралистическом центре вылупился выводок из девяти утят. Все желающие могут посетить центр и посмотреть на животных, которые там живут.