розыск, грабителиНа Львівщині правоохоронці встановлюють особи зловмисників, котрі вчинили розбійний напад на чоловіка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Стрийський відділ поліції 29 травня близько 18.20 надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району стався розбійний напад на 59-річного місцевого мешканця.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, зловмисники, які напали на чоловіка, заволоділи його сумкою, у якій була значна сума грошей. Під час нападу потерпілому були нанесені тілесні ушкодження - лікарі діагностували у нього, зокрема, забійну рану голови.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини скоєння злочину та особи нападників.

Прохання до всіх, хто володіє інформацією, що допоможе викрити зловмисників, зголошуватись на оперативну лінію 102.


На Львовщине правоохранители устанавливают личности злоумышленников, совершивших разбойное нападение на мужчину. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Стрыйский отдел полиции 29 мая около 18.20 поступило сообщение о том, что в одном из сел района произошло разбойное нападение на 59-летнего местного жителя.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Как установили правоохранители, злоумышленники, напали на мужчину, завладели его сумкой, в которой была значительная сумма денег. Во время нападения потерпевшему были нанесены телесные повреждения - врачи диагностировали у него, в частности, ушиб головы.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.187 (разбой) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от семи до десяти лет лишения свободы с конфискацией имущества. Проводится досудебное расследование, правоохранители устанавливают обстоятельства совершения преступления и личности нападавших.

Просьба ко всем, кто владеет информацией, которая поможет разоблачить злоумышленников, соглашаться на оперативную линию 102.