убийство, женщиныУ Львові на вулиці Сміливих виявили тіла двох жінок: 82 та 62 років. Підозра на вбивство. Про це повідомляє голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич. 

Як розповіли у відділу комунікації поліції Львівської області, повідомлення до поліції надійшло 29 березня від чоловіка про те, що протягом тривалого часу він не може зконтактуватись зі своїми родичками, котрі проживають у приватному будинку у Франківському районі Львова. На місці події працювала слідчо-оперативна група, експерти, кінолог, а також працівники інших служб. У будинку поліцейські виявили тіла двох жінок без ознак життя та зі слідами насильницької смерті. Їх особи встановлені – це львів’янки віком 62 та 82 роки, родички заявника.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Як розповіла журналіст НТН Віка Балицька, обидві жінки були зв'язані. В домі безлад - хтось щось шукав. Чи щось пропало - наразі не відомо. Поліцію викликали родичі загиблих, які живуть поруч в сусідньому будинку. Вони не бачили останнім часом пенсіонерок, і ті на зв'язок не виходили. От і почали тривожитися за них.

"Пані Стефа та її донька пані Люба жили тихо, усамітнено - розповіли сусіди. Мати хворіла і рідко виходила з дому, донька - в крамниці та по справах. Звичайні скромні пенсіонери. Підозрілих осіб ті, з ким ми розмовляли, на вулиці не бачили. Колись жінки брали квартирантів - студентів. Але згодом перестали", - додала Віка Балицька. 

Правоохоронці просять зголоситись на оперативну лінію 102 усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити обставини скоєння злочину та особи зловмисників, причетних до вбивства.

23b4c57bd783d5fb864702b4070ff370.md.jpg b54f4e21930fe333b6c53efa24e5505f.md.jpg


Во Львове на улице Смелых обнаружили тела двух женщин: 82 и 62 лет. Подозрение на убийство. Об этом сообщает председатель ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич. 

Как рассказали в отделе коммуникации полиции Львовской области, сообщение в полицию поступило 29 марта от мужчины о том, что в течение длительного времени он не может сконтактироваться со своими родственницами, проживающих в частном доме во Франковском районе Львова. На месте происшествия работала следственно-оперативная группа, эксперты, кинолог, а также работники других служб. В доме полицейские обнаружили тела двух женщин без признаков жизни и со следами насильственной смерти. Их личности установлены - это львовянки в возрасте 62 и 82 года, родственников заявителя.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от десяти до пятнадцати лет или пожизненное лишение свободы. Проводится досудебное расследование.

Как рассказала журналист НТН Вика Балицкая, обе женщины были связаны. В доме беспорядок - кто-то искал. Или что-то пропало - пока не известно. Полицию вызвали родственники погибших, которые живут рядом в соседнем доме. Они не видели в последнее время пенсіонерок, и те на связь не выходили. Вот и начали беспокоиться за них.

"Госпожа Стефа и ее дочь госпожа Люба жили тихо, уединенно - рассказали соседи. Мать болела и редко выходила из дома, дочь - в магазине и по делам. Обычные скромные пенсионеры. Подозрительных лиц те, с кем мы разговаривали, на улице не видели. Когда-то женщины принимали квартирантов - студентов. Но впоследствии перестали", - добавила Вика Балицкая. 

Правоохранители просят заявить о своем желании на оперативную линию 102 всех, кто владеет информацией, которая поможет установить обстоятельства совершения преступления и личности злоумышленников, причастных к убийству.