петиция, штрафы, водители, маршруткиЛьвів'янин Володимир Книш зареєстрував в Єдиній системі місцевих петицій прохання ввести штрафні санкції до водіїв маршруток

"Прошу ввести штрафні санкції до водіїв маршруток у зв'язку з тим, що вони ігнорують зупинки, в очікуванні на крик по автобусу "зупиніть на зупинці!", або знаку про зупинку від стоячих пасажирів на зупинці! В іншому випадку, водій чогось сам собі вирішує - чи хоче він зупинятися на тій чи іншій зупинці! За 8 місяців активного користування міським транспортом, я стикаюся з ситуацією коли інші люди, в тому числі і я, забувши вказати водію, щоб він зупинився на зупинці, на якій він повинен зупинятися, то доводилося повертатися на попередню зупинку пішки… Перебуваючи в Польщі всього навсього 3 місяці і активно використовуючи тіж самі маршрутні автобуси, я і інші пасажири ні разу не стикалися з подібним ідіотизмом", – зазначає автор петиції.

Він також просить вказати номер телефону або створити сайт чи розділ на вже готовому сайті, де б люди могли залишати скарги на водіїв маршруток. А також провести з ними бесіду, щоб це більше не повторювалося в майбутньому. А якщо будуть скарги, то до цих водіїв застосовувати санкції у вигляді грошового стягнення.

До кінця збору підписів залишилось 60 днів.


Львовянин Владимир Кныш зарегистрировал в Единой системе местных петиций просьбу ввести штрафные санкции для водителей маршруток.

"Прошу ввести штрафные санкции для водителей маршруток в связи с тем, что они игнорируют остановки, в ожидании крика по автобусу "остановите на остановке!", или знака об остановке от стоящих пассажиров на остановке! В противном случае, водитель сам решает - хочет ли он останавливаться на той или иной остановке! За 8 месяцев активного пользования городским транспортом, я сталкиваюсь с ситуацией когда другие люди, в том числе и я, забыв указать водителю, чтобы он остановился на остановке, то приходилось возвращаться на предыдущую остановку пешком… Находясь в Польше всего навсего 3 месяца и активно используя те же самые маршрутные автобусы, я и другие пассажиры ни разу не сталкивались с подобным идиотизмом", - отмечает автор петиции.

Он также просит указать номер телефона или создать сайт либо раздел на готовом сайте, где бы люди могли оставлять жалобы на водителей маршруток. А также провести с ними беседу, чтобы это больше не повторялось в будущем. А если будут жалобы, то - к водителям применять санкции в виде денежного взыскания.

До конца сбора подписей осталось 60 дней.