Працівники відділу оперативного реагування КП “Адміністративно-технічне управління” примусово демонтували п’ять самовільно встановлених конструкцій з рекламою алкоголю. Управління наголошує, що роботи продовжуватимуться, оскільки розміщення такої інформації є недопустимим та шкідливим для здоров’я людей. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як пояснили в КП “Адміністративно-технічне управління“, власникам конструкцій заздалегідь було запропоновано усунути допущені порушення, однак вимоги були проігноровані, що й призвело до примусового демонтажу.

Нагадаємо, право власності на демонтовану конструкцію не переходить територіальній громаді Львова та комунальному підприємству. Підприємець безперешкодно може повернути свою вивіску, відшкодувавши КП “Адміністративно-технічне управління“ витрати на демонтаж, транспортування та зберігання конструкції.


Работники отдела оперативного реагирования КП "Административно-техническое управление" принудительно демонтировали пять самовольно установленных конструкций с рекламой алкоголя. Управление отмечает, что работы будут продолжаться, поскольку размещение такой информации является недопустимым и вредным для здоровья людей. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как объяснили в КП "Административно-техническое управление", владельцам конструкций заранее было предложено устранить допущенные нарушения, однако требования были проигнорированы, что и привело к принудительному демонтажу.

Напомним, право собственности на демонтированную конструкцию не переходит территориальной общине Львова и коммунальному предприятию. Предприниматель беспрепятственно может вернуть свою вывеску, возместив КП "Административно-техническое управление" расходы на демонтаж, транспортировку и хранение конструкции.