озеро, парк, лебедиЛебедів, які протягом року знаходяться під опікою працівників Стрийського парку, випустили в озеро. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

“Тепер мешканці можуть побачити двох лебедів, яких випустили на озеро у Стрийському парку, та двох – на Левандівському озері”, - повідомив директор ЛКП ”Зелений Львів” Богдан Москвяк.

ЛКП ”Зелений Львів” просить мешканців, які гуляють у парку з домашніми тваринами, бути пильними та тримати собак на повідках, щоб уникнути небезпечних ситуацій для життя птахів на озерах.


Лебедей, которые в течение года находятся под опекой работников Стрыйского парка, выпустили в озеро. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

"Теперь жители могут увидеть двух лебедей, которых выпустили на озеро в Стрыйском парке, и двух - на Левандовском озере", - сообщил директор ЛКП "Зеленый Львов" Богдан Москвяк.

ЛКП "Зеленый Львов" просит жителей, гуляющих в парке с домашними животными, быть бдительными и держать собак на поводках, чтобы избежать опасных ситуаций для жизни птиц на озерах.