АТО, Кубишин, погибУ зоні проведення Антитерористичної операції від кульового поранення у голову загинув ще один військовослужбовець зі Львівщини. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Своє життя, захищаючи рідну землю, віддав Богдан Кубішин з селища Довгомостиська, що на Мостищині. Він служив за контрактом у 24 механізованій бригаді. Бійцеві було 19 років.

У родині Романа було семеро дітей. Окрім того, двоє його братів - військовослужбовці-контрактники - зараз також служать на сході України.


В зоне проведения антитеррористической операции от пулевого ранения в голову погиб еще один военнослужащий из Львовщины. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Свою жизнь, защищая родную землю, отдал Богдан Кубишин из поселка Долгомостиска,  Мостиского района. Он служил по контракту в 24-й механизированной бригаде. Бойцу было 19 лет.

В семье Романа было семеро детей. Кроме того, двое его братьев - военнослужащие-контрактники - сейчас также служат на востоке Украины.