ДТП, женщина, коляска, ребенок

На вулиці Стуса у Львові автомобіль наїхав на жінку з дитиною у візочку. Зі слів свідків, пішоходи живі, але отримали травми. Про це повідомляє голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич. 

ДТП сталася учора, о 17:50 на вулиці Стуса біля гуртожитку.

З слів свідків, жінка з візком була п'яна. Дитина (років 2) і вона живі, в дитини розбита голова. Їх обох госпіталізували.

Як розповіли у поліції, дорожньо-транспортна пригода сталась 28 листопада близько 17.40 на проспекті Червоної Калини.

Як попередньо встановили правоохоронці, 39-річний мешканець Львова, керуючи автомобілем Renault Kangoo, скоїв наїзд на 34-річну львів’янку, котра разом із своїм дворічним сином переходила проїзну частину. Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована. Дитина після огляду лікарями була відпущена додому.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за  ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. У Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА додають, що жінка перебігала проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом. Матір госпіталізовано у травматологічне відділення 8-ої лікарні м. Львова з діагнозом: “ЗЧМТ, струс головного мозку, перелом кісток тазу”.


На улице Стуса во Львове автомобиль наехал на женщину с ребенком в коляске. По словам свидетелей, пешеходы живы, но получили травмы. Об этом сообщает председатель ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич. 

ДТП произошло вчера, в 17:50 на улице Стуса возле общежития.

Со слов свидетелей, женщина с коляской была пьяна. Ребенок (лет 2) и она живы, у ребенка разбита голова. Их обоих госпитализировали.

Как рассказали в полиции, дорожно-транспортное происшествие произошло 28 ноября около 17.40 на проспекте Красной Калины.

Как предварительно установили правоохранители, 39-летний житель Львова, управляя автомобилем Renault Kangoo, совершил наезд на 34-летнюю львовянку, которая вместе со своим двухлетним сыном переходила проезжую часть. В результате наезда женщина получила телесные повреждения и была госпитализирована. Ребенок после осмотра врачами был отпущен домой.

Сейчас полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 (Нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи, - ограничение свободы на срок до трех лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет. В Департаменте по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА добавляют, что женщина перебегала проезжую часть дороги вне пешеходного перехода. Мать госпитализирована в травматологическое отделение восьмой больницы г. Львова с диагнозом: "ЗЧМТ, сотрясение головного мозга, перелом костей таза".