Сергей Коровайник, суд, мера пресеченияУ Вищому антикорупційному суді відбулося засідання щодо справи в.о. директора департаменту містобудування Львівської міськради Сергія Коровайника і будівництва індустріального парку. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 153 680 грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Таким чином, клопотання прокурора суд задовільнив лише частково — сума майже в 50 разів менша, аніж вимагали в САП. Заставу потрібно внести впродовж 5 днів з дня прийняття рішення суду. Рішення може бути оскаржене впродовж 5 днів. Також Сергій Коровайник повинен здати закордонний паспорт у Державну міграційну службу на 2 місяці з моменту прийняття рішення суду.

Нагадаємо, 21 листопада представники САП та прокуратури вручили підозру в справі індустріального парку в Рясне міському голові Львова Андрію Садовому та в.о. директора департаменту містобудування Сергію Коровайнику. Учора суд обрав запобіжний захід у цій справі Андрію Садовому у вигляді застави в розмірі 1 млн 56 тис 550 грн. Мер прокоментував рішення суду й заявив, що подаватиме на апеляцію і добиватиметься повної відмови прокуратурі та цілковитого звільнення від застави.


В Высшем антикоррупционном суде состоялось заседание по делу и.о. директора департамента градостроения Львовского горсовета Сергея Коровайника и строительства индустриального парка. Суд избрал ему меру пресечения в виде залога в размере 153 680 грн. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Таким образом, ходатайство прокурора суд удовлетворил лишь частично - сумма почти в 50 раз меньше, чем требовали в САП. Залог нужно внести в течение 5 дней со дня принятия решения суда. Решение может быть обжаловано в течение 5 дней. Также Сергей Коровайник должен сдать загранпаспорт в Государственную миграционную службу на 2 месяца с момента принятия решения суда.

Напомним, 21 ноября представители САП и прокуратуры вручили подозрение в деле индустриального парка в Обильное городскому председателю Львова Андрею Садовому и и.о. директора департамента градостроительства Сергей Коровайнику. Вчера суд избрал меру пресечения в этом деле Андрею Садовому в виде залога в размере 1 млн 56 тыс 550 грн. Мэр прокомментировал решение суда и заявил, что будет подавать на апелляцию и добиваться полного отказа прокуратуре и полного освобождения от залога.