венский бал, университет Франко, погиб студентБлагодійний віденський бал, який був запланований на 30 листопада, не відбудеться у у зв’язку зі трагічною смертю першокурсника ЛНУ імені Івана Франка. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Благодійний віденський бал, який був запланований на 30 листопада, не відбудеться. Усі, хто придбав квитки, має змогу до 15 грудня повернути свої кошти. Усі неповернені кошти після 15 грудня буде передано на лікування Жені Зеча. Хлопчик хворіє нейробластомою заднього середостіння заочеревинного простору, 3 стадія ТЗН ХМО. Про це інформують організатори заходу.

"Вчора, 28-го листопада, сталася трагедія для спільноти Франкового вишу – відійшов у вічність наш студент. За попередньою інформацією, похорон відбудеться у четвер, 30 листопада. Тому змушені повідомити, що благодійний бал, у зв’язку з цим, скасовується. З повагою до кожного щиро просимо вибачення. Сподіваємося на розуміння та підтримку! Повернути кошти за придбані квитки можна до 15 грудня у 124 ауд. (Студентський уряд ЛНУ ім. І. Франка) або за номерами телефонів: 0 (96) 640 30 77, 0 (73) 221 33 91 ", - інформують організатори.

Нагадаємо, учора в басейні ЛНУ імені Івана Франка загинув студент-першокурсник. 

За даними відділу комунікації поліції Львівської області, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.367 (службова недбалість) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.


Благотворительный Венский бал, который был запланирован на 30 ноября, не состоится в в связи с трагической смертью первокурсника ЛНУ имени Ивана Франко. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Благотворительный Венский бал, который был запланирован на 30 ноября, не состоится. Все, кто приобрел билеты, имеет возможность до 15 декабря вернуть свои средства. Все невозвращенные средства после 15 декабря будут переданы на лечение Жени Зеча. Мальчик болеет нейробластомой заднего средостения забрюшинного пространства, 3 стадия ТСО ХМО. Об этом информируют организаторы мероприятия.

"Вчера, 28 ноября, произошла трагедия для сообщества Франко вуза - скончался наш студент. По предварительной информации, похороны состоятся в четверг, 30 ноября. Поэтому вынуждены сообщить, что благотворительный бал, в связи с этим, отменяется. С уважением к каждому искренне просим прощения. Надеемся на понимание и поддержку! Вернуть средства за приобретенные билеты можно до 15 декабря в 124 ауд. (Студенческий правительство ЛНУ им. И. Франко) или по телефонам: 0 (96) 640 30 77, 0 (73) 221 33 91 ", - информируют организаторы.

Напомним, вчера в басейне ЛНУ шимени Ивана Франко погиб студент-первокурсник. 

По данным отдела коммуникации полиции Львовской области, открыто уголовное производство по ч.2 ст.367 (служебная халатность) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от двух до пяти лет с лишением права занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью на срок до трех лет и со штрафом от двухсот пятидесяти до семисот пятидесяти необлагаемых минимумов доходов граждан или без такого.