грузовик, ДТПНа Львівщині внаслідок зіткнення з іномаркою перекинулась вантажівка, є постраждалі. Дорожньо-транспортна пригода трапилася на трасі "Київ – Чоп" у селі Гірне на Стрийщині. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Стрийський відділ поліції 28 листопада  близько 13.43  надійшло повідомлення від диспетчера Стрийської райлікарні про те, що в селі Гірне  на трасі "Київ-Чоп" сталася автопригода.

Попередньо встановлено, що 55-річний мешканець Дрогобицького району, керуючи автомобілем Skoda, виїхав на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення з вантажівкою Mercedes, якою керував  58-річний мешканець Закарпатської області. Після удару вантажівка, завантажена будівельними матеріалами, з’їхала на узбіччя, де й перекинулася. Травмований водій  Skoda – медики діагностували у нього множинні садна голови та лівої ноги.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


На Львовщине в результате столкновения с иномаркой перевернулся грузовик, есть пострадавшие. Дорожно-транспортное происшествие произошло на трассе "Киев - Чоп" в селе Горное на Стрыйщине. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Стрыйский отдел полиции 28 ноября около 13.43 поступило сообщение от диспетчера Стрыйской райбольницы о том, что в селе Горное на трассе "Киев-Чоп" произошло ДТП.

Предварительно установлено, что 55-летний житель Дрогобычского района, управляя автомобилем Skoda, выехал на полосу встречного движения, где произошло столкновение с грузовиком Mercedes, которым управлял 58-летний житель Закарпатской области. После удара грузовик, груженный строительными материалами, съехал на обочину, где перевернулся. Травмированный водитель Skoda - медики диагностировали у него множественные ссадины головы и левой ноги.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи, - ограничение свободы на срок до трех лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.