Военнослужащий, смерть, солдатВ одеському військовому госпіталі помер 25-річний солдат зі Львівщини.

Як стверджують його рідні, у військовій частині, де він служив за контрактом, його побили, що і призвело до смерті.

Володимир Коломаз родом з Сокальського району на Львівщині, проходив в Одесі строкову службу на базі аеродрому "Шкільний" А3571. Після цього залишився служити ще на півроку за контрактом.

За інформацією його рідних, вранці 13 листопада хлопця побили. Після цього він ще добу перебував у військовій частині. На наступний день його відвезли в лікарню з підозрою на алкогольне сп'яніння, однак МРТ показала, що у нього відкрита черепно-мозкова травма і крововилив в мозок. У госпіталі хлопець впав в кому. А незабаром помер.

Ситуацію вивчають і перевіряють у військовій прокуратурі та контррозвідці ВСУ, - повідомляє Одеса Медіа.


В одесском военном госпитале скончался 25-летний солдат из Львовщины.

Как утверждают его родные, в воинской части, где он служил по контракту, его избили, что и привело к смерти.

Владимир Коломаз родом из Сокальского района на Львовщине, проходил в Одессе срочную службу на базе аэродрома "Школьный" А3571. После этого остался служить еще на полгода по контракту.

По информации его родных, утром 13 ноября парня избили. После этого он еще сутки находился в военной части. На следующий день его отвезли в больницу с подозрением на алкогольное опьянение, однако МРТ показала, что у него открытая черепно-мозговая травма и кровоизлияние в мозг. В госпитале парень впал в кому. А вскоре умер.

Ситуацию изучают и проверяют в военной прокуратуре и контрразведке ВСУ, - сообщает Одесса Медиа.