Мужчина, школа, минированиеНа Львівщині чоловік повідомив в поліцію про замінування школи.

У Червоноградський відділ поліції надійшла інформація про закладення вибухівки в приміщенні школи №2. Чоловік телефонував зі свого мобільного телефону.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Фахівці вибухо-технічного відділу разом з кінологом провели обстеження приміщень навчального закладу, однак вибухівки або будь-яких підозрілих предметів не виявили.

Зі школи вивели 21 людину - школярів та вчителів. Мотивів свого вчинку чоловік не пояснив, але відомо, що він знаходився в стані алкогольного сп'яніння.


Во Львовской области мужчина сообщил в полицию о заминировании школы.

В Червоноградский отдел полиции поступила информация о закладке взрывчатки в помещении школы №2. Мужчина звонил со своего мобильного телефона.

Место происшествия было ограждено, выставлена охрана и прекращен доступ посторонних лиц. Специалисты взрыво-технического отдела вместе с кинологом провели обследование помещений учебного заведения, однако взрывчатки или любых подозрительных предметов не обнаружилио.

Из школы вывели 21 человек. Мотивов своего поступка мужчина не объяснил, но известно, что он находился в состоянии алкогольного опьянения.