крымчанин, Харьков, розыскПатрульні виявили на вулиці чоловіка родом з АР Крим, якого харківська поліція розшукувала за вчинене кримінальне правопорушення. Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Сьогодні, близько опівночі, під час патрулювання на вулиці Хоткевича у Львові, інспектори патрульної поліції побачили чоловіка, який старався не потрапити в поле зору. Його зупинили та попросили показати документи.

Перевірка в базі даних показала, що 32-річний чоловік родом з АР Крим, проте тимчасово проживає у Львові. Де саме - особа відповісти не змогла. Також патрульні встановили, що він перебуває у активному розшуку у Харкові за вчинення кримінального правопорушення. Його доставили до відділу поліції та передали слідчим.


Патрульные обнаружили на улице мужчину родом из АР Крым, который разыскивала харьковская полиция за совершенное уголовное преступление. Об этом сообщает патрульная полиция Львовской области.

Сегодня, около полуночи, во время патрулирования на улице Хоткевича во Львове инспекторы патрульной полиции увидели мужчину, который старался не попасть в поле зрения. Его остановили и попросили предъявить документы.

Проверка в базе данных показала, что 32-летний мужчина родом из АР Крым, однако временно проживает во Львове. Где именно - мужчина ответить не смог. Также патрульные установили, что он находится в активном розыске в Харькове за совершение уголовного преступления. Его доставили в отдел полиции и передали следователям.