геопортал, земля, ОТГ23 жовтня на Львівщині відбулись відкриття перших в Україні Геопорталів містобудівних кадастрів об’єднаних територіальних громад. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Зокрема, Мурованської, Давидівської та Ходорківської об'єднаних територіальних громад, які синхронізовані з центральною ГІС Львівської області.

Відтепер надання містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва, будівельного паспорту забудови земельної ділянки, ведення адресного реєстру на рівні ОТГ, внесення на ГІС карту містобудівної документації перейшли на новий рівень - електронних сервісів. 

Геопортал - за посиланням.

YesКоментар редакційного кота Статуса:
Як казали мені знайомі коти, чиї господарі спробували оформити землю по-новому, - першій крок, дійсно полегшили. А от останні 99% - так само в'язнуть у бюрократії.


23 октября на Львовщине состоялось открытие первых в Украине Геопорталов градостроительных кадастров обьединенных территориальных громад. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

В частности, Мурованская, Давыдовская и Ходоровская объединенные территориальные громады синхронизированы с центральной ГИС Львовской области.

Отныне предоставления градостроительных условий и ограничений для проектирования объекта строительства, строительного паспорта застройки земельного участка, ведения адресного реестра на уровне ОТГ, внесенные на ГИС карту градостроительной документации перешли на новый уровень - электронных сервисов.

Геопортал - по ссылке.