бревно, убило, древесинаНа Сокальщині під час завантаження деревини загинув чоловік. Зірвавшись з маніпулятора, колода заподіяла йому тілесні ушкодження, несумісні з життям. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Сокальське відділення поліції 28 жовтня о 15.10 надійшло повідомлення від 47-річного жителя району, водія автомобіля ЗІЛ-130. За словами заявника, у лісі під час завантаження деревини на транспортний засіб з маніпулятора зірвалася колода. Вона впала на мешканця селища Гірник і спричинила йому смертельні травми. Наразі поліцейські встановлюють обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Сокальщине во время загрузки древесины погиб человек. Сорвавшись с манипулятора, бревно причинило ему телесные повреждения, несовместимые с жизнью. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Сокальское отделение полиции 28 октября в 15.10 поступило сообщение от 47-летнего жителя района, водителя автомобиля ЗИЛ-130. По словам заявителя, в лесу во время загрузки древесины на транспортное средство с манипулятора сорвалось бревно. Оно упала на жителя поселка Горняк и нанесло ему смертельные травмы. Сейчас полицейские устанавливают обстоятельства происшествия. Решается вопрос об открытии уголовного производства.