погода, снег, дождьЗа інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, впродовж 29 жовтня – 2 листопада на Львівщині очікується зміна погодних умов – пориви вітру, дощі у вигляді мокрого снігу, вночі та вранці ожеледиця.

Зокрема, пройдуть дощі у вигляді мокрого снігу, очікуються пориви північно-західного вітру з переходом на південно-західний 15 – 20 м/с, вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. В горах можливе утворення незначного тимчасового снігового покриву.

Температура повітря коливатиметься вночі від 1 – 6º тепла до 4º морозу – 1º тепла, вдень – у межах 2 – 9º тепла. Зміна погоди пов’язана із впливом північно-атлантичних циклонів та надходженням холодних повітряних мас з північного заходу.


По информации Львовского регионального центра по гидрометеорологии, в течение 29 октября - 2 ноября на Львовщине ожидается изменение погодных условий - порывы ветра, дожди в виде мокрого снега, ночью и утром гололед.

В частности, пройдут дожди в виде мокрого снега, ожидаются порывы северо-западного ветра с переходом на юго-западный 15 - 20 м / с, ночью и утром на отдельных участках дорог гололедица. В горах возможно образование незначительного временного снежного покрова.

Температура воздуха будет колебаться ночью от 1 - 6º тепла до 4º мороза - 1º тепла, днем - в пределах 2 - 9º тепла. Изменение погоды связана с влиянием северо-атлантических циклонов и поступлением холодных воздушных масс с северо-запада.