пожар, цехНа пожежі в цеху по виробництву надгробних пам'ятников постраждав 39-річний чоловік. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

28 вересня о 23:12 надійшло повідомлення про пожежу в сел. Рудно Львівської міської ради, на вул. Лесі Українки, 23 - на території підприємства (цех по виробництву надгробних пам’ятників).

Внаслідок пожежі з термічними опіками тіла ІІІ-ІV ст. у важкому стані госпіталізований в реанімаційне відділення 8-ї міської клінічної лікарні місцевий мешканець 1979 року народження.

Вогнем знищено дах та перекриття цегляного дачного будинку розміром 4×8 м, речі домашнього вжитку на площі 32 м2, мікроавтобус Mercedes Sprinter, вантажний автомобіль з розміщеною на ньому цистерною та автобус.

Пожежу локалізовано о 00.08, ліквідовано о 00.33. Обставини події встановлюються.


На пожаре в цехе по производству надгробных памьятников пострадал 39-летний мужчина. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

28 сентября в 23:12 поступило сообщение о пожаре в пос. Рудно Львовского городского совета, на ул. Леси Украинки, 23 - на территории предприятия (цех по производству надгробных памятников).

В результате пожара с термическими ожогами тела III-IV ст. в тяжелом состоянии госпитализирован в реанимационное отделение 8-й городской клинической больницы местный житель 1979 года рождения.

Огнем уничтожены крыша и перекрытие кирпичного дачного дома размером 4 × 8 м, вещи домашнего обихода на площади 32 м2, микроавтобус Mercedes Sprinter, грузовой автомобиль с размещенной на нем цистерной и автобус.

Пожар локализован в 00.08, ликвидирован в 00.33. Обстоятельства происшествия устанавливаются.