ПАСЕ, Сергей КиральСьогодні у Львові проходить засідання підкомітету ПАРЄ з питань навколишнього середовища та енергетики.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

З цієї нагоди до міста приїхали представники країн-членів Ради Європи, міжнародні експерти та інвестори, представники громадських організацій та політики.

"Мене дуже радує той факт, що бюро ПАРЄ, як і голова Верховної Ради України, підтримали ідею проведення виїзного засідання підкомітету з питань довкілля та енергетики у Львові", - зазначив народний депутат України і голова відповідного підкомітету ПАРЄ Сергій Кіраль.

Також на засіданні був присутній директор фонду E5P - Східноєвропейського партнерства у сфері енергоефективності та екології - і помічник директора ЄБРР Андерс Лунд, який, зокрема, виділив Львів як прекрасний приклад втілення енергозберігаючих проектів в Україні.

За результатами засідання буде підготовлено ряд заяв, які після розглядатимуть на сесії ПАРЄ, яка відбудеться в Страсбурзі 10-14 жовтня.


Сегодня во Львове проходит заседание подкомитета ПАСЕ по вопросам окружающей среды и энергетики.

Об этом сообщает пресс-служба Львовского горсовета.

По этому случаю в город приехали представители стран-членов Совета Европы, международные эксперты и инвесторы, представители общественных организаций и политики.

"Меня очень радует тот факт, что бюро ПАСЕ, как и председатель Верховной Рады Украины, поддержали идею проведения выездного заседания подкомитета по окружающей среде и энергетики во Львове", - отметил народный депутат Украины и глава соответствующего подкомитета ПАСЕ Сергей Кираль.

Также на заседании присутствовал директор фонда E5P - Восточноевропейского партнерства в сфере энергоэффективности и экологии - и помощник директора ЕБРР Андерс Лунд, который, в частности, отметил Львов как прекрасный пример воплощения энергосберегающих проектов в Украине.

По результатам заседания будет подготовлен ряд заявлений, которые после будут рассматривать на сессии ПАСЕ, которая состоится в Страсбурге 10-14 октября.