Львовавтодор, проникновениеЗа фактом незаконного проникнення у приміщення ЛКП "Львівавтодор" написано заяву в поліцію. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як розповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства, проникнення відбулось ввечері 27 липня, о 21.15. Невідомі особи представились працівниками поліції, але жодних документів не представили.

"Вчора (27 липня – прим. ред.) о 21.20 працівник ЛКП "Львівавтодор" зайшов у приміщення підприємства. Біля приміщення підприємства він побачив невідомого чоловіка. На третьому поверсі вже у приміщенні працівник побачив двох чоловіків, світло у приміщенні ввімкнено не було, було темно. На запитання працівника ЛКП "Львівавтодор", що ці невідомі особи роблять у приміщенні підприємства, отримав відповідь, що вони є працівниками поліції. Однак документів вони не представили. Ці особи швидко звідти вийшли. Працівник перевірив усі замки, наявність документів тощо, нічого не виявив. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Також працівники ЛКП "Львівавтодор" написали заяву в поліцію, що такий факт відбувся, у приміщенні підприємства були невідомі особи. За даними інформативних табло, невідомі особи зайшли у приміщення ЛКП "Львівавтодор" о 21.15, а вийшли о 21.26. Насторожує факт, що керівник ЛКП "Львівавтодор" ходила на допит у п’ятницю в поліцію. Коли вона заходила на допит у поліцію, то ключі їй запропонували залишити у ячейці, а з ключами є чіп, який дає можливість зайти у приміщення ЛКП "Львівавтодор". Цей факт керівника підприємства здивував. Також відомо, що слідчий, котрий веде справу, зараз перебуває у відпустці", — розповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства.


По факту незаконного проникновения в помещение ЛКП "Львовавтодор" написано заявление в полицию. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как рассказала Ирина Маруняк, заместитель городского головы по вопросам жилищно-коммунального хозяйства, проникновение состоялось вечером 27 июля, в 21.15. Неизвестные лица представились работниками полиции, но никаких документов не представили.

"Вчера (27 июля - прим. ред.) в 21.20 работник ЛКП "Львовавтодор" зашел в помещение предприятия. Возле помещения предприятия он увидел неизвестного мужчину. На третьем этаже уже в помещении работник увидел двух мужчин, свет в помещении включен не был, было темно. На вопрос работника ЛКП "Львовавтодор", что эти неизвестные делают в помещении предприятия, получил ответ, что они являются сотрудниками полиции. Однако документов они не представили. Эти люди быстро оттуда вышли. Работник проверил все замки, наличие документов и т.д., ничего не обнаружил. На место вызвали следственно-оперативную группу. Также работники ЛКП "Львовавтодор" написали заявление в полицию, что такой факт состоялся, в помещении предприятия были неизвестные лица. По данным информативных табло, неизвестные зашли в помещение ЛКП "Львовавтодор" в 21.15, а вышли в 21.26. Настораживает факт, что руководитель ЛКП "Львовавтодор" ходила на допрос в пятницу в полицию. Когда она заходила на допрос в полицию, то ключи ей предложили оставить в ячейке, а с ключами был чип, который дает возможность зайти в помещение ЛКП "Львовавтодор". Этот факт руководителя предприятия удивил. Также известно, что следователь, который ведет дело, сейчас находится в отпуске", - рассказала Ирина Маруняк, заместитель городского головы по вопросам жилищно-коммунального хозяйства.