АЗС, незаконнаяНа Львівщині ліквідовано ще одну незаконну АЗС у м.Червонограді. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС України у Львівській області.

Днями співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Львівській області припинено діяльність ще однієї незаконної АЗС.

В рамках проведення операції "Акциз – 2019" було встановлено, що через одну з місцевих АЗС у м. Червонограді здійснюється реалізація дизельного пального без відповідних дозвільних документів.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання 25 тонн дизельного пального орієнтовною вартістю 750 тис. грн. та автозаправний комплекс.

Стосовно правопорушника, який здійснював незаконну реалізацію паливно-мастильних матеріалів, за даним фактом складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.


На Львовщине ликвидированы еще одну незаконную АЗС в г. Червонограде. Об этом сообщает пресс-служба ГУ ГФС Украины во Львовской области.

На днях сотрудниками налоговой милиции Главного управления ГФС во Львовской области прекращена деятельность еще одной незаконной АЗС.

В рамках проведения операции "Акциз - 2019" было установлено, что через одну из местных АЗС в г. Червонограде осуществляется реализация дизельного топлива без соответствующих разрешительных документов.

По результатам проведенных мероприятий из незаконного оборота изъято и передано на ответственное хранение 25 тонн дизельного топлива ориентировочной стоимостью 750 тыс. грн. и автозаправочный комплекс.

Относительно правонарушителя, осуществлявшего незаконную реализацию горюче-смазочных материалов, по данному факту составлен протокол об административном правонарушении по ч.1 ст.164 Кодекса Украины об административных правонарушениях.