суд, разбойникРозбійника, який вдерся у оселю львів’янина та напав на нього, засудили до 8 років ув’язнення. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівська місцева прокуратура №1 підтримувала обвинувачення у суді стосовно 26-річного місцевого мешканця, який обвинувачувався у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.187 КК України (розбій).

Встановлено, що у травні минулого року зловмисник проник у житло львів’янина та напав на нього. Лиходій вимагав гроші. Після відмови надати необхідну інформацію розбійник завдав господарю оселі кілька ударів ножем у живіт та грудну клітку. Однак потерпілий схопив праску та у свою чергу вдарив нападника. Той утік. Проте незадовго був затриманий правоохоронцями.

Як з’ясувалось, правопорушник – колишній орендар цієї квартири.

Вироком Личаківського районного суду м. Львова фігуранта визнано винним та призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі. Крім цього, конфісковано його майно.


Разбойника, который ворвался в дом львовянина и напал на него, приговорили к 8 годам заключения. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Львовская местная прокуратура №1 поддерживала обвинение в суде в отношении 26-летнего местного жителя, который обвинялся в совершении преступления, предусмотренного ч.4 ст.187 УК Украины (разбой).

Установлено, что в мае прошлого года злоумышленник проник в жилище львовянина и напал на него. Нападавший потребовал деньги. После отказа предоставить необходимую информацию разбойник нанес хозяину дома несколько ударов ножом в живот и грудную клетку. Однако пострадавший схватил утюг и в свою очередь ударил нападающего. Тот убежал. Но вскоре был задержан правоохранителями.

Как выяснилось, правонарушитель - бывший арендатор этой квартиры.

Приговором Лычаковского районного суда г. Львова фигурант признан виновным, ему назначено наказание в виде 8 лет лишения свободы. Кроме этого, конфисковано его имущество.