туристическая база, строительствоУ Львові до кінця року завершать будівництво туристичної бази для школярів за ₴8 млн. Про це повідомляє ZAXID.NET

Управління капітального будівництва ЛОДА 22 травня уклало угоду із ТОВ "Градобуд-Престиж" на завершення будівництва дитячої туристичної бази Центру краєзнавства, екскурсій і туризму у Львові на вул. Івана Франка, 156 за 8 млн грн. Крім компанії-переможця, у закупівлі брало участь ТОВ "Талісман". Пропозиція ТОВ "Градобуд-Престиж" була на 60,5 тис. грн нижчою, ніж ціна конкурента. Відтак замовник уклав угоду про виконання робіт до кінця 2018 року, йдеться в інформації у системі публічних закупівель Prozorro.

Відповідно до угоди, підрядник має влаштувати систему опалення із даховою котельнею, систему водопостачання та водовідведення, систему електропостачання, газопостачання. Також має пофарбувати стіни у житлових номерах, влаштувати у них санвузли, встелити підлоги ламінатом і плиткою. Окрім цього проводитимуть пожежну та зовнішнє освітлення, впорядкування території довкола будинку із озелененням.

Будівництво туристичної бази для прийому школярів у Львові розпочалося ще у 2008 році, повідомили ZAXID.NET в управління капітального будівництва ЛОДА. Згадуваних 8 млн грн на його завершення цього року виділили із обласного бюджету Львівщини.

На першому поверсі будинку розташований хол зі сходовою кліткою, житловими номерами для дітей-інвалідів та приміщення харчоблоку з обіднім залом на 28 місць. На другому та мансардному поверхах розташувалися відпочинкові номери з санвузлами. В підвальному поверсі знаходяться господарські приміщення, тренажерний зал, роздягальня з душовими, санвузлами і технічні приміщення.


Во Львове до конца года завершат строительство туристической базы для школьников по ₴ 8 млн. Об этом сообщает ZAXID.NET

Управление капитального строительства ЛОГА 22 мая заключило соглашение с ООО "Градострой-Престиж" на завершение строительства детской туристической базы Центра краеведения, экскурсий и туризма во Львове на ул. Ивана Франко, 156 за 8 млн грн. Кроме компании-победителя, в закупке участвовало ООО "Талисман". Предложение ООО "Градострой-Престиж" была на 60,5 тыс. Грн ниже, чем цена конкурента. Поэтому заказчик заключил соглашение о выполнении работ до конца 2018 года, говорится в информации в системе публичных закупок Prozorro.

В соответствии с соглашением, подрядчик должен устроить систему отопления с крышной котельной, систему водоснабжения и водоотведения, систему электроснабжения, газоснабжения. Также покрасить стены в жилых номерах, устроить в них санузлы, устелить пола ламинатом и плиткой. Кроме этого проводить пожарную и наружное освещение, благоустройство территории вокруг дома с озеленением.

Строительство туристической базы для приема школьников во Львове началось еще в 2008 году, сообщили ZAXID.NET в управление капитального строительства ЛОГА. Упоминавшихся 8 млн грн на его завершение в этом году выделили из областного бюджета Львовщины.

На первом этаже дома расположен холл с лестничной клеткой, жилыми номерами для детей-инвалидов и помещения пищеблока с обеденным залом на 28 мест. На втором и мансардном этажах расположились туристические номера с санузлами. В подвальном этаже находятся хозяйственные помещения, тренажерный зал, раздевалка с душевыми, санузлами и технические помещения.