выпал из окна, отельНа Львівщині чоловік випав з вікна готелю.

В Пустомитівське відділення поліції 28 квітня близько шостої ранку надійшло повідомлення від адміністратора готелю, який розташований в одному з сіл району. Чоловік повідомив, що на території готелю на землі лежить їхній клієнт, 30-річний мешканець Києва.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що постоялець випав з вікна готелю на третьому поверсі.

Чоловіка госпіталізовано  в операційне відділення з діагнозом: "перелом стегневої кістки із зміщенням, перелом кісток тазу, забійна рана лобної ділянки".

Правоохоронці встановлюють внаслідок чого киянин випав з вікна. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.


Во Львовской области постоялец отеля выпал из окна.

В Пустомытовское отделение полиции 28 апреля около шести утра поступило сообщение от администратора отеля, который расположен в одном из сел района. Мужчина сообщил, что на территории отеля на земле лежит постоялец, 30-летний житель Киева.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Правоохранители установили, что постоялец выпал из окна гостиницы на третьем этаже.   Мужчина госпитализирован в операционное отделение с диагнозом: "перелом стегневои кости со смещением, перелом костей таза, рана лобной области".   Правоохранители устанавливают, в результате чего киевлянин выпал из окна.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.128 (неосторожное тяжкое или средней тяжести телесное повреждение) УК Украины.